Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


 
Söndag 23 okt arrangerar distriktets ungdomssektion (DUS) distriktsfinalen av kunskapstävlingen Vi i stallet.
 
Trollhättans Fältrittklubb bjuder in till clinic med Anders Eriksson den 28 augusti.
 
Vi presenterar Magdalena Randver, som från 1:a april är ny verksamhetschef på kansliet:-) Mariana Fransén lämnar distriktet för att gå vidare i nytt uppdrag i sin hemmaförening.
 
Trollhättans FRK söker ridlärare inför hösten -22.
 
Hur ser det Systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) och det Systematiska brandskyddsarbetet (SBA) ut i er förening?
 
Ridskolekonferensen (som var planerad till den 1 maj) kommer att flyttas fram till i höst. Vi återkommer med nytt datum och fullständig inbjudan lite längre fram.
 
Ridinstruktör sökes till Tidaholmsbygdens Hästklubb!
 
I och med lanseringen av nya Inverkansprotokollet så bjuder vi in till en nätverksträff med lunch för Inverkansdomare, den 15 april på Grevagårdens Hästsportcenter.
 
Behöver er förening en ny GröntKort-utbildare? Den 28 april bjuder vi in till en digital utbildning för nya utbildare (eller "gamla" som behöver gå fortbildning).
 

Grundkurs för Paraledare

(2022-03-07 11:57)
Grundkurs för paraledare är en ny kurs som ersätter tidigare FU1 och FU2. Grundkurs för paraledare vänder sig till medlemmar i föreningar som har eller vill starta upp verksamhet för ryttare och kuskar med funktionsnedsättning.
 
Vi tar tillfället att träffas under en lunch på Grevagårdens Hästsportcenter då Elitallsvenskan och Ridsportallsvenskan div I ska arrangeras.
 
Ny cup i distansridning!
 

Tävlingsansökningar

(2022-02-24 15:00)
Vi vill ha era ansökningar för 1* och 2** tävlingar gällande andra halvåret 2022 senast 15/3 -2022, för att komma med som ”förstahandsval”
 
Västergötlands Ridsportförbund bjuder in till Distriktsårsmöte med val av styrelse, tävlingssektion, revisorer och valberedning samt fastställande av årsavgift 2023
 

Postadress:
Marks RK - Ridsport
Skenevägen 11
51131 Örby

Kontakt:
Tel: 0705940438
E-post: info@marksridklubb.n...

Se all info